Cand vine vorba de investitii, in ultima perioada ne-am reamintit o lectie importanta, dar adesea ignorata de multi dintre noi: aceea a cumpatarii si a analizei riguroase.

In ce priveste mediul de afaceri, lucrurile nu sunt deloc diferite, intrucat antreprenorii sunt nevoiti sa-si evalueze cu strictete bugetele si planurile de achizitie.

In ciuda noii realitati dictate de evolutia pandemiei si modul in care este afectata economia mondiala, este de asemenea esential sa ne adaptam si sa vedem care sunt solutiile la care putem apela pentru ca activitatile sa poata continua in conditii optime.

Cu atat mai mult cu cat se apropie finalul sezonului cald, cei ce detin terase – fie pentru uz personal (mansarde, verande, amenajari interioare), fie in sistemul HoReCa (restaurante, cafenele, hoteluri) – trebuie sa gaseasca solutii pentru a le putea folosi indiferent de clima.

Sisteme de inchidere a teraselor cu sticla glisanta

O varianta optima din acest punct de vedere ar fi  sistemele de inchidere a teraselor cu sticla glisanta oferite de GlassPro, ce pot fi personalizate in functie de preferintele estetice sau nevoile clientilor.

Prin sistemul ingenios, practic si foarte usor de folosit, vara, veti culisa peretii mobili de sticla si veti beneficia de spatiul deschis. Iarna, in schimb, sau cand vreme este capricioasa, veti glisa peretii mobili din sticla si va veti putea utiliza in continuare spatiul respectiv.

Avantajele acestora: estetic, practic si de calitate

  • Sunt foarte usor de de instalat si de utilizat;

  • Asigura protectie pentru conditiile meteo nefavorabile;

  • Maresc gradul de utilizare al terasei pentru tot parcusul anului;

  • Dimensiunea foarte redusa a pragului inferior ( 7 mm ), ceea ce insemna ca in pozitia deschis a sistemului terasa va arata ca inainte de instalarea acestuia;

  • Au o garantie de 7 ani oferita de GlassPro (valabila pentru locatiile din Bucuresti si imprejurimi);

  • Indiferent de natura proiectului, masuratorile, proiectarea si montajul sunt gratuite.

Tipuri de sisteme de inchidere

Sistemele de inchidere sunt de mai multe tipuri:

  • Pereti glisanti din sticla (culisare orizontala) – prin sistemul ingenios, usor de utilizat, peretii pot fi culisati rapid, fie ca e necesar sa inchideti terasa sau sa o deschideti.

  • Pereti sticla sistem ghilotina (culisare verticala) – pot culisa integral intr-o singura directie sau in directii duble. Iar sticla poate fi simpla sau dubla in functie de gradul de confort termic dorit.

  • Acoperis de tip pergola retractabila – este conceput sa acopere terasele exterioare, putand fi folosit indiferent de anotimp. Este conceput cu scopul de a proteja si de a rezista celor mai dure conditii meteo: soare arzator, vant puternic sau ploi.

Asadar, alegeti sa utilizati terasa indiferent de vremea de afara. Iar pentru a primi o oferta personalizata, avem nevoie de dimensiunile aproximative ale suprafetei pe care doriti sa o inchideti. Ne puteti contacta aici pentru mai multe detalii.