Schimbarile, evolutia si evenimentele derulate in ultima perioada s-au desfasurat nu doar la nivel macro, in plan politic, economic, social sau medical. Fiecare dintre noi a simtit si la nivel micro, in limitele propriului spatiu personal, o dinamica provocatoare si necesitatea brusca a unui nou stil de viata. Astfel, anul ce tocmai s-a incheiat ne-a ajutat sa apreciem cu adevarat lucrurile pe care le avem si chiar sa acordam mai multa atentie spatiului in care locuim. 

Spre exemplu, spatiul destinat balconului a devenit din ce in ce mai apreciat de catre multi dintre noi. Un balcon amenajat corespunzator ne permite sa il folosim fie ca loc de relaxare (fara sa fie nevoie sa ne deplasam in afara locuintei), fie ca birou (atat de necesar in conditiile noii realitati profesionale: Work From Home).

Totusi, pentru a ne putea bucura de balcon pe durata intregului an, indiferent de conditiile meteo, este indicat sa folosim solutii calitative si durabile care sa ne permita sa ne bucuram de acest spatiu in cele mai confortabile conditii. Sistemele de inchidere a balconului cu sticla glisanta sunt usor de intretinut si usor de folosit, oferind flexibilitate, durabilitate si confort.

Unde se pot utiliza astfel de solutii?

Fie ca vorbim de apartamente (din blocurile vechi sau din ansambluri rezidentiale noi), case/ vile, pensiuni sau hoteluri, sistemele din sticla glisanta pentru inchiderea balconului devin din ce in se mai utilizate datorita beneficiilor pe care le ofera.

Top 5 beneficii de utilizare a sistemelor glisante din sticla

  • Cel mai important avantaj este, desigur, utilizarea spatiului respectiv indiferent de anotimp. Atunci cand sistemul este inchis ofera protectie contra intemperiilor, iar cand vremea este placuta ne putem bucura direct de razele sorelui glisand sistemul de sticla si deschizand intregul balcon in doar cateva secunde.

  • Un alt beneficiu este acela ca nu modifica fatada cladirii, intrucat sistemele nu au in alcatuirea lor profile verticale. Asadar, dotarea balconului cu sticla glisanta este ideala atat pentru ansamblurile rezidentiale, cat si pentru case/ vile ce nu au prevazut balconul inchis.

  • In plus, grosimea panoului ajuta la izolarea termina si fonica, insa nu la fel ca sistemele din PVC, avand caracteristici si configuratii diferite. De exemplu, o particularitate a acestui sistem este profilul suplimentar pentru scurgerea apei aplicat pe partea interioara. Acesta este special creat pentru situatiile in care pot aparea acumulari de apa sau condens.

  • Cand vorbim despre mentenanta unui astfel de sistem, este important de precizat faptul ca efortul este minim. Dar vorbim si despre durabilitate, toate piesele, profilele si accesoriile fiind inoxidabile. De asemenea, aceste sisteme ofera modalitati de deschidere nelimitate pe unghiuri cu orice grad, pe rotund, pe drept (tip logie) etc.

  • In plus, profilele pot fi vopsite in orice culoare din codul RAL (205 culori in varianta lucioasa sau mata), iar vopsirea se face in camp electrostatic (procedura prin care rezulta o durata de viata foarte mare a suprafetelor vopsite).

Cum alegi sistemul de inchidere potrivit?

Indiferent care este spatiul pentru care doresti sa folosesti sistemele ingenioase din sticla glisanta, consultantii nostri sunt pregatiti sa te consilieze pentru a face alegerea pefecta. Rezultatele de pana acum vorbesc pentru noi, avem peste 7000 de proiecte finalizate cu succes.

Pentru a putea intocmi o oferta personalizata sunt necesare cateva informatii, cum ar fi, de exemplu, dimensiunile aproximative ale spatiului ce se doreste a fi inchis cu sticla glisanta. Preturile variaza in functie de configuratia spatiului si desigur de proiect, insa, indiferent de natura proiectului, masuratorile, proiectarea si montajul sunt gratuite (pentru proiectele din Bucuresti si zonele limitrofe).

Ne poti contacta aici, pentru a discuta pe larg proiectul si solutiile personalizate pe care ti le putem oferi.