Partitii birouri

Compartimentari si pereti din sticla

Compartimentarile cu pereti de sticla sunt proiecte pentru care avem expertiza si experienta vaste, rezultatele GlassPro pentru astfel de lucrari fiind excelente.

Solutiile de compartimentare glisante si peretii din sticla se adreseaza spatiilor comerciale ce au nevoie de modularitate, multa lumina, intimitate, izolare fonica.

Ideale pentru: showroom-uri, galerii comerciale, expozitii sau sali de cursuri si multe altele.

garantie-3-ani

Despre compartimentarile din sticla

Compartimentarile cu pereti din sticla reprezinta o alternativa moderna de partitionare a diferitelor spatii cu destinatie deschisa. Se pot utiliza cu succes in zone ale: spatiilor de birouri, locatii comerciale dar si in locuinte particulare.

Sistemele din sticla permit executia lor in diferite forme, dimensiuni si capabilitati, in functie de suprfata de executie, rezultand un produs unic si personalizat pentru fiecare Beneficiar in parte.

Avantajele compartimentarilor din sticla

Peretii glisanti, din sticla securizata, se pot manevra rapid si fara efort si permit foarte usor folosirea unor spatii cu destinatie multipla. Practic, mai multe spatii delimitate cu pereti glisanti din sticla pot oricand deveni un spatiu complet deschis. In plus, peretii din sticla ficsi, cu sau fara usi de acces, ofera posibilitatea de a delimita spatiul disponibil, fara a pierde lumina.

Compartimentarile cu sticla sablata sau cu sticla vopsita limiteaza complet ori partial vizibilitatea compartimentarilor din sticla cu destinatie privata. De asemenea, compartimentarile din sticla permit si aplicarea elementelor de design particularizate.

  • Indiferent de natura proiectului, masuratorile, proiectarea si montajul sunt gratuite.
  • Garantia pentru compartimentari din sticla oferita de GlassPro este de 3 ani
  • Preturile sunt stabilite si pot varia in functie de configuratie si proiect.
  • Pentru a putea transmite o prima cotatie, va rugam sa aveti pregatite dimensiunile aproximative.
  • Nu exista preturi fixe pentru metrul patrat.

Partitionarile din sticla sunt ideale pentru: spatii birouri, locuinte, sedii, magazine, spatii comerciale si multe altele.

Se pot realiza in diferite forme: liniare, unghiuri drepte, suprafete semirotunde etc.

Pot avea configuratii multiple: panouri fixe si/sau usa batanta sau glisanta. Sunt lipsite de profile verticale lasand o suprafata complet transparenta si moderna.

Tip Sticla: 8, 10*, 12 mm grosime
Culoare: Transparenta*, sablata, vopsita, nuantata
Proprietate: Securizata* sau laminata
Profil: Sina Perimetrala* sau Profil U
Material: Aluminiu*
Culoare: Nature* sau vopsit in camp electrostatic conform RAL
Tip Usa: Batanta* sau glisanta
Finisaj: Satinat*
Inaltime maxima: 4000 mm
Garantie: 3 ani

Configuratie standard

Clienti

 Rezultatele si partenerii nostri vorbesc pentru noi. Peste 1000 de proiecte finalizate, provocari, idei ambitioase, creativitate si solutii tehnice inovatoare. Totul pentru ca proiectul tau sa fie exact cum ti l-ai imaginat: perfect!

Despre noi

Implementam si executam sisteme inovative din sticla incepand cu anul 2009. Suntem o echipa tanara, pasionata si competenta, care pune pe primul nevoile clientilor pentru a le oferi acestora solutii optime pentru proiectul lor.

Contacteaza-ne acum si in cel mai scurt timp proiectul tau poate prinde contur.

Sunt de acord cu Politica de confidentialitate
Citeste politica

WhatsApp chat