Sistemele de inchideri glisante din sticla pentru terase oferite de noi beneficiaza de 3 ANI Garantie*

Pereti glisanti din sticla (culisare orizontala)

Inchiderea terase printr-un sistem glisant din sticla reprezinta o varianta perfecta pentru orice spatiu comercial, fie el restaurant, cafenea sau terasa.

Prin sistemul ingenios, foarte usor de folosit, puteti culisa rapid peretii mobili de sticla si deschide terasa atunci cand vremea este una prietenoasa, iar atunci cand conditiile meteo devin nefavorabile, puteti inchide terasa in doar cateva minute, protejandu-va astfel clientii si permitandu-le sa ramana in locatie indiferent de vreme. Astfel, in functie de conditiile atmosferice, datorita mobilitatii deosebite veti putea inchide sau deschide peretii glisanti din sticla fara a perturba clientii aflati deja pe terasa.

Un avantaj al sistemului GlassPro SCS este lipsa pragului inferior ceea ce insemna ca in pozitia deschis a sistemului, terasa va arata ca inainte de instalarea acestuia.

CERE OFERTA

Pereti sticla sistem ghilotina (culisare verticala)

Sistemele de tip ghilotina sunt ideale pentru terase, cafenele sau restaurante in aer liber.
Sistemele din sticla securizata pot culisa integral intr-o singura directie sau in directii duble. Iar sticla poate fi simpla sau dubla in functie de gradul de confort termic dorit.

Astfel, coborarea ferestrei o transforma pe acesta intr-o balustrada, in timp ce ridicarea ei poate deschide un punct de acces. Avantajele sunt numeroase, cele mai importante fiind faptul ca fereastra nu ocupa spatiu in plus atunci cand este deschisa, deschiderea/inchiderea este motorizata si se realizeaza foarte rapid, protejeaza clientii de conditiile atmosferice extreme si nu afecteaza estetica cladirii.

CERE OFERTA

Acoperis de tip pergola retractabila

Pergolele retractabile sunt concepute sa acopere terasele exterioare, astfel acestea putand fi folosite indiferent de anotimp. Sunt concepute cu scopul de a proteja si de a rezista celor mai dure conditii meteo: soare arzator, vant puternic sau ploi.

Exista diverse modele de pergolele retractabile tocmai pentru a fi folosite pentru orice tip de deschidere a teraselor. Sunt usor de intretinut, simple si fiabile.

CERE OFERTA

SOLUTII AMENAJARE TERASE RESTAURANTE SI CAFENELE – EXEMPLIFICARE VIDEO

Pereti glisanti din sticla

Pergola retractabila

Sistem ghilotina

INFORMATII DESPRE SOLUTIILE DE AMENAJARE A TERASELOR

 • Indiferent de natura proiectului, masuratorile, proiectarea si montajul sunt gratuite.
 • Garantia pentru sistemele de inchidere terasa si balcoane oferita de GlassPro este de 3 ani
 • Preturile sunt stabilite si pot varia in functie de configuratie si proiect.
 • Pentru a putea transmite o prima cotatie, va rugam sa aveti pregatite dimensiunile aproximative.
 • Nu exista preturi fixe pentru metrul patrat.

CERE OFERTA

PROGRAM:

8:00 – 17:00  (L-V)

PROGRAM

8:00 – 17:00  (L-V)

ADRESA & PROGRAM
INFORMATII GENERALE
PARTENERIATE
CONSULTANTA TEHNICA

Cere o Oferta Acum!

Venim în întâmpinarea nevoilor tale cu sisteme inovative din sticlă de calitate superioară și soluții fiabile din punct de vedere tehnic în raport cu nevoile și cerințele clienților noștri.

  NUME SI PRENUME *

  EMAIL *
  TELEFON *
  JUDET *

  SPUNE-NE CATEVA LUCRURI DESPRE PROIECTUL TAU *