Pentru solutiile business oferite de noi (balustrade din sticla si partitii birouri) beneficiati de o garantie de 3 ANI!

Pereti sticla sistem ghilotina (culisare verticala)

Sistemele de tip ghilotina sunt ideale pentru terase, cafenele sau restaurante in aer liber.
Sistemele din sticla securizata pot culisa integral intr-o singura directie sau in directii duble. Iar sticla poate fi simpla sau dubla in functie de gradul de confort termic dorit.

Astfel, coborarea ferestrei o transforma pe acesta intr-o balustrada, in timp ce ridicarea ei poate deschide un punct de acces. Avantajele sunt numeroase, cele mai importante fiind faptul ca fereastra nu ocupa spatiu in plus atunci cand este deschisa, deschiderea/inchiderea este motorizata si se realizeaza foarte rapid, protejeaza clientii de conditiile atmosferice extreme si nu afecteaza estetica cladirii.

VEZI DETALII

Recomandate segmentului business, balustradele din sticla cu profil inferior sunt recomandarea noastra in cazul cladirilor de birouri moderne, acestea putand fi integrate cu usurinta in design-ul exterior al cladirii.

Aspectul minimalist, modern, fac din balustradele din sticla cu profil inferior solutia ideala in delimitarea teraselor ori a balcoanelor in cazul ansamblurilor rezidentiale noi. Sunt de asemenea solutii practice, usor de integrat in designul exterior al pensiunilor si a caselor de vacanta.

VEZI DETALII

SOLUTII BUSINESS – CLIENTI

Rezultatele si partenerii nostri vorbesc pentru noi. Peste 7000 de proiecte finalizate, provocari, idei ambitioase, creativitate si solutii tehnice inovatoare. Totul pentru ca proiectul tau sa fie exact cum ti l-ai imaginat: perfect!

PROGRAM:

8:00 – 17:00  (L-V)

PROGRAM

8:00 – 17:00  (L-V)

ADRESA & PROGRAM
INFORMATII GENERALE
PARTENERIATE
CONSULTANTA TEHNICA

Cere o Oferta Acum!

Venim în întâmpinarea nevoilor tale cu sisteme inovative din sticlă de calitate superioară și soluții fiabile din punct de vedere tehnic în raport cu nevoile și cerințele clienților noștri.

    NUME SI PRENUME *

    EMAIL *
    TELEFON *
    JUDET *

    SPUNE-NE CATEVA LUCRURI DESPRE PROIECTUL TAU *