Solutii Business

Sisteme ingenioase din sticla pentru afacerea ta

Business Division, divizia GlassPro specializata pe proiecte business, isi propune sa vina in intampinarea specificului fiecarui client, oferind servicii complete, de la proiectare pana la executia sistemelor din sticla securizata.

Indiferent pentru cine lucram, o facem cu aceeasi atentie pentru detalii si respect pentru lucrul bine facut. Asta pentru ca afacerea ta merita doar ce este mai bun.

Balustrade din sticla

Recomandate segmentului business, balustradele din sticla cu profil inferior sunt recomandarea noastra in cazul cladirilor de birouri moderne, acestea putand fi integrate cu usurinta in design-ul exterior al cladirii.

Aspectul minimalist, modern, fac din balustradele din sticla cu profil inferior solutia ideala in delimitarea teraselor ori a balcoanelor in cazul ansamblurilor rezidentiale noi. Sunt de asemenea solutii practice, usor de integrat in designul exterior al pensiunilor si a caselor de vacanta.

Partitii Birouri

Compartimentarile cu pereti de sticla sunt proiecte pentru care avem expertiza si experienta vaste, rezultatele GlassPro pentru astfel de lucrari fiind excelente.

Peretii glisanti, din sticla securizata, se pot manevra rapid si fara efort si permit foarte usor folosirea unor spatii cu destinatie multipla. Practic, mai multe spatii delimitate cu pereti glisanti din sticla pot oricand deveni un spatiu complet deschis. In plus, peretii din sticla ficsi, cu sau fara usi de acces, ofera posibilitatea de a delimita spatiul disponibil, fara a pierde lumina.

Despre noi

Implementam si executam sisteme inovative din sticla incepand cu anul 2009. Suntem o echipa tanara, pasionata si competenta, care pune pe primul nevoile clientilor pentru a le oferi acestora solutii optime pentru proiectul lor.

Clienti

Rezultatele si partenerii nostri vorbesc pentru noi. Peste 1000 de proiecte finalizate, provocari, idei ambitioase, creativitate si solutii tehnice inovatoare. Totul pentru ca proiectul tau sa fie exact cum ti l-ai imaginat. Perfect.

Contacteaza-ne acum si in cel mai scurt timp proiectul tau poate prinde contur.

Sunt de acord cu Politica de confidentialitate
Citeste politica

WhatsApp chat