Pentru solutiile business oferite de noi (balustrade din sticla si partitii birouri) beneficiati de o garantie de 3 ANI!

Recomandate segmentului business, balustradele din sticla cu profil inferior sunt recomandarea noastra in cazul cladirilor de birouri moderne, acestea putand fi integrate cu usurinta in design-ul exterior al cladirii.

Aspectul minimalist, modern, fac din balustradele din sticla cu profil inferior solutia ideala in delimitarea teraselor ori a balcoanelor in cazul ansamblurilor rezidentiale noi. Sunt de asemenea solutii practice, usor de integrat in designul exterior al pensiunilor si a caselor de vacanta.

VEZI DETALII

Compartimentarile cu pereti de sticla sunt proiecte pentru care avem expertiza si experienta vaste, rezultatele GlassPro pentru astfel de lucrari fiind excelente.

Peretii glisanti, din sticla securizata, se pot manevra rapid si fara efort si permit foarte usor folosirea unor spatii cu destinatie multipla. Practic, mai multe spatii delimitate cu pereti glisanti din sticla pot oricand deveni un spatiu complet deschis. In plus, peretii din sticla ficsi, cu sau fara usi de acces, ofera posibilitatea de a delimita spatiul disponibil, fara a pierde lumina.

VEZI DETALII

SOLUTII BUSINESS – CLIENTI

Rezultatele si partenerii nostri vorbesc pentru noi. Peste 7000 de proiecte finalizate, provocari, idei ambitioase, creativitate si solutii tehnice inovatoare. Totul pentru ca proiectul tau sa fie exact cum ti l-ai imaginat: perfect!

PROGRAM:

8:00 – 17:00  (L-V)

PROGRAM

8:00 – 17:00  (L-V)

ADRESA & PROGRAM
INFORMATII GENERALE
PARTENERIATE
CONSULTANTA TEHNICA

Cere o Oferta Acum!

Venim in intampinarea nevoilor tale cu sisteme inovative din sticla de calitate superioara si solutii fiabile din punct de vedere tehnic in raport cu nevoile si cerintele clientilor nostri.

    NUME SI PRENUME *

    EMAIL *
    TELEFON *
    JUDET *

    SPUNE-NE CATEVA LUCRURI DESPRE PROIECTUL TAU *