Cine suntem

GLASS CLEVER S.R.L. este o persoana juridica romana cu sediul in Bucuresti, Strada Bratarii nr. 79, Sector 3, cod unic de inregistrare 31390485, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/3615/2013, (“Compania”sau “noi”). In sensul legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal,  noi suntem “operatorul de date” in ceea ce priveste datele personale furnizate si prelucrate prin intermediul aplicatie web https://glasspro.ro/ (“Site-ul”).

Compania colecteaza si prelucreaza in calitate de operator de date cu caracter personal datele persoanlor interesate de serviciile GlassPro si achizitionarea acestora si care isi furnizeaza datele cu caracter personal pe Site sau prin e-mail la adresele office@glasspro.ro sau tehnic@glasspro.ro

Aceasta Politica de Confidentialitate stabileste ce anume se intampla cu datele cu caracter personala pe care persoana vizata ni le furnizeaza prin interactiunea cu Site-ul sau prin e-mail la adresa office@glasspro.ro sau tehnic@glasspro.ro

1. Ce date cu caracter personal colectam despre dvs.?

1.1 Datele cu caracter personal pe care Compania le colecteaza despre dvs. prin intermediul Site-ului sunt urmatoarele: nume, email, numar de telefon

2. Cum obtinem datele cu carcater personal despre dvs.?

2.2 Datele sunt obtinute astfel:

  • cu ocazia completarii formularului de contact pe Site;
  • prin e-mail la adresa office@glasspro.ro sau tehnic@glasspro.ro

3. Temeiul prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal

3.1 Compania prelucreaza Datele Persoanelor Vizate pentru a face demersuri la cererea dvs. inainte de incheierea unui contract cu Compania.

4. Scopul prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal

4.1 Datele sunt folosite in urmatoarele scopuri:

  • a va trimite notificari
  • a va putea contacta in vederea stabilirii unei intalniri
  • a va cere detalii suplimentare unde este cazul
  • a va comunica informatii suplimentare despre Glass Pro

4.2 Datele cu caracter personal preluate sunt supuse urmatoarelor categorii de activitati de prelucrare: stocare, consultare, analiza si modificare.

5. Divulgarea datelor dvs. cu caracter personal

Este posibil sa divulgam datele dvs. cu caracter personal catre terte parti de incredere cum ar fi:

  • agentii si furnizorii nostri, inclusiv cei care ne furnizeaza servicii tehnice, de tipul analize de date, gazduire si asistenta tehnica;
  • consultantii nostri profesionali si auditorii nostri;
  • instante, autoritati de reglementare, administratii publice si autoritati de aplicare a legii, locale sau straine.

6. Transferul datelor cu caracter personal in tari terte

6.1 Compania nu transfera datele cu caracter personal colectate in tari aflate in afara Spatiului Economic European.

7. Cat timp pastram datele dvs. cu caracter personal?

7.1 Ca regula generala, va pastram datele cu caracter personal atat timp cat este necesar, dupa cum urmeaza:

  • pe durata procesului de negociere a semnarii unui contract comercial;
  • pentru a respecta legea;
  • in contextul unei actiuni in instanta sau a unei investigatii in care Compania este implicata.

7.2 Dupa expirarea duratei mentionate la articolul 7.1 de mai sus vom pastra Datele Personale pe o perioada de trei (3) ani.

8. Ce nivel de siguranta asiguram pentru datele dvs. cu caracter personal?

8.1 Compania utilizeaza o gama larga de masuri si tehnologii de securitate pentru a va proteja datele cu caracter personal de accesul, utilizarea, divulgarea, modificarea sau distrugerea neautorizata, in conformitate cu legile aplicabile privind confidentialitatea si protectia datelor.

8.2 De exemplu, atunci cand divulgam datele dvs. personale catre furnizori externi conform articolului 5 de mai sus, incheiem un acord scris care obliga furnizorii sa pastreze confidentialitatea informatiilor dvs. si sa instituie masuri de securitate adecvate pentru a va mentine informatiile in siguranta.

9. Drepturile dvs. cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

9.1 Aveti dreptul:

  1. sa solicitati de la Companie informatii cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, inclusiv sa primit o copie a datelor dvs. cu caracter personal;
  2. sa solicitati rectificarea si/sau stergerea datelor dvs. cu caracter personal;
  3. sa solicitati restrictionarea prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal sau sa obiectati impotriva prelucrarii;
  4. sa solicitati primirea sau transmiterea catre o alta organizatie, intr-o forma prelucrabila electronic, a datelor cu caracter personal pe care le-ati furnizat Companiei;
  5. sa depuneti plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania, adresa de e-mail: anspdcp@dataprotection.ro, daca sunteti de parere ca drepturile dvs privind protectia datelor sunt incalcate.

9.2 Daca doriti sa va exercitati drepturile, va rugam sa ne comunicati acest lucru, contactandu-ne la: office@glasspro.ro

10. Ce se intampla daca nu doriti sa ne furnizati datele dvs. cu caracter personal?

10.1 Daca alegeti sa nu ne furnizati datele dvs. cu caracter personal sau va opuneti prelucrarii datelor dvs. personale de catre noi vom respecta aceasta alegere in conformitate cu obligatiile legale. Acest lucru inseamna, insa, ca nu putem realiza actiunile necesare pentru atingerea scopurilor de prelucrare descrise mai sus la sectiunea “Scopul prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal” oferite prin interactiunea cu Site-ul.

10.2 Compania poate fi obligata sau pote avea dreptul sa va pastreze datele, pentru a respecta obligatiile legale sau de reglementare ce ii revin si pentru a-si proteja sau exercita propriile drepturi si interese legale.

11. Responsabil cu protectia datelor

Daca aveti intrebari sau solicitari cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal sau daca aveti nevoie de informatii suplimentare, contactati Responsabilul cu protectia datelor din cadrul Companiei la: office@glasspro.ro