Usi din Sticla

Usa_batanta_standard_glasspro333

Usa Batanta din Sticla

Usile din sticla Swing sau batante, sunt sisteme elegante din sticla ce nu au in alcatuirea lor profile din aluminiu care sa modifice aspectul spatiului.
Sistemul este flexibil si ofera posibilitatea de a fi montat cu succes in orice zona de executie. Inchiderea se realizeaza prin intermediului manerului tragator H si al amortizorului de pardoseala care protejeaza sistemul de impact amortizand inchiderea usii.
Elementele componente ale sistemului pot fi modificate in functie de preferinta si nevoia constructiva. Dimensiunile de executie sunt personalizate.

Compartimentare_Sticla_primaria_Sectorului1_glasspro

Usa Glisanta Sticla

Usile glisante sunt sisteme elegante din sticla ce faciliteaza in mod special locuintele sau spatiile de dimensiuni reduse, datorita modalitatii de manipulare.
Pot fi utilizate cu succes in orice tip de locuinta sau spatiu avand in vedere design-ul elegant, silentiozitatea si manipularea usoara pe care le ofera.
Inchiderea se realizeaza prin glisare/culisare pe sina superioara care se fixeaza in partea laterala a grinzii. Manipularea se efectuaza cu ajutorul unui maner scoica, de dimensiuni reduse. Dimensiunile de executie sunt personalizate.

compartimentare-solar-glasspro102

Usa Batanta pe Toc din Aluminiu 

Usile din sticla Alexa AT 23 – Dorma – Germania, sunt sisteme fiabile optime atat pentru constructii moderne, cat si pentru cele clasice. Tocul este alcatuit in totalitate din aluminiu eloxat ceea ce nu ii permite degradarea in timp.

Inchiderea se realizeaza etans prin intermediul garniturilor siliconice existente. Balamalele de prindere sunt elementele care ii dau mobilitate usii.

Daca aceasta sunt montate corespunzator (sustinere maxim 45 kg/usa) vor rezista cu succes la multiple manipulari. Dimensiunile de executie sunt personalizate.