Inchideri Terase

Inchideri glisante din sticla pentru Terase 

Aveti nevoie sa delimitati un spatiu, sa-l protejati de intemperii sau sa utilizati o suprafata pe intreaga perioada a anului? GlassPro va propune un sistem glisant din sticla pentru inchiderea teraselor alcatuit din sticla securizata si profile din aluminiu.
Sistemul gliseaza extrem de usor printr-o singura impingere  a tuturor foilor din sticla.
Sistemele glisante din sticla GlassPro WEBE pot fi utilizate atat pentru constructia peretilor din sticla ai magazinelor, restaurantelor, teraselor, locuintelor cat si pentru compartimentari sau delimitari interioare.
Sunt alcatuite din profile din aluminiu si foi de sticla mobile fara rame intermediare create special pentru nevoile dumneavoastra, oferindu-va un surplus de eleganta si confort.

Tip Sticla: 10 mm grosime
Culoare: Transparenta*, sablata, nuantata – colorata in masa (fumuriu, bronze, verde, albastru)
Proprietate: Securizata* 
Profil: Profile si baghete din aluminiu
Culoare: Aluminiu eloxat mat* sau vopsit in camp electrostatic in orice culoare din paletarul standard RAL [se alege la masuratori impreuna cu reprezentantul tehnic GlassPro]
Accesorii: Role de glisare si accesorii de protectie (garnituri)
Inaltime maxima: 3200 mm
Garantie: 7 ani

Configuratie standard

Sistemul glisant din sticla GlassPro Webe reprezinta o solutie inovativa de protectie a spatiilor cu destinatie deschisa.

Sistemul de inchidere pentru terase nu este prevazut cu profile aparente verticale, ci prezinta doar un profil superior si o sina de glisare in partea inferioara (8 milimetri inaltime).

Foile de sticla sunt interconectate si gliseaza in totalitate. Usa principala va “trage” dupa aceasta foile de sticla ce o urmeaza.

Este un sistem foarte usor de manipulat.

Sistemele glisante din sticla permit utilizarea suprafetei inchise pe intreaga perioada a anului si ofera protectie contra intemperiilor.

Nu ofera izolare termica apropiata de ceea ce ofera tamplariile din PVC.

WhatsApp chat