Despre Noi

SUTE DE PROIECTE FINALIZATE, PROVOCARI, IDEI AMBITIOASE, CREATIVITATE SI SOLUTII TEHNICE INOVATOARE

Incepand cu anul 2009, GlassPro se pozitioneaza ca unul dintre jucatorii importanti pe piata de profil din Romania.

Nascut din dorinta de a oferi clientilor solutii ingenioase si personalizate din sticla, GlassPro, prin diviziile dedicate Home&Living (inchideri balcoane si terase) si Business Division, isi propune sa vina in intampinarea specificului fiecarui client, oferind servicii complete, de la proiectare pana la executia sistemelor din sticla securizata.

Bazandu-se pe repere tehnice excelente, produse de calitate superioara si promptitudine, GlassPro propune solutii corelate cu nevoile fiecarui proiect.

Indiferent pentru cine lucram, o facem cu aceeasi atentie pentru detalii si respect pentru lucrul bine facut. Asta pentru ca afacerea si caminul tau merita doar ce este mai bun.

Consultanta
Masuratori
Executie
Rezultatele Noastre

Tocmai am finalizat proiectul din Reci al celor de la Holzindustrie Schweighofe unde acestia au imbratisat munca celor de la Glasspro fapt pentru care nu pot decat sa fiu multumit. Vom colabora si pe viitor.

Sergiu PetreaDr. Arhitect - Tecto Arhitectura

Echipa Glasspro este alcatuita din personal tanar si dinamic ce ofera solutiile ideale in raport cu ceea ce se constata pe teren. Chiar daca nu colaboram de multa vreme, pot spune ca sunt foarte multumit de ei si ii recomand cu incredere.

Sorin Postolache Building Manager - Global Vision

Cu echipa Glasspro am lucrat foarte bine la un proiect complex, de lunga durata si cu multe obstacole. Sunt foarte multumita de ceea ce a iesit. Mult succes in continuare!

Andreea MarinescuDiriginte Santier-Primaria Sectorului 1 - Rotary Constructii

WhatsApp chat