Despre Noi

Sisteme ingenioase, inovative, moderne din sticla

Incepand din anul 2009, GlassPro are ca domeniu de activitate implementarea si executia sistemelor din sticla in orice tip de constructie. Pentru ca aria de aplicabilitate a sticlei este in plina ascensiune, venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu sisteme inovative din sticla de calitate superioara. Fiind alcatuita dintr-o echipa tanara si dinamica, GlassPro ofera solutii fiabile din punct de vedere tehnic in raport cu cerintele Beneficiarilor. Bazandu-ne pe repere tehnice excelente, produse de calitate superioara si promptitudine, va oferim cele mai optime solutii corelate cu nevoile dumneavoastra.

Consultanta
Masuratori
Executie
Rezultatele Noastre

Tocmai am finalizat proiectul din Reci al celor de la Holzindustrie Schweighofe unde acestia au imbratisat munca celor de la Glasspro fapt pentru care nu pot decat sa fiu multumit. Vom colabora si pe viitor.

Sergiu PetreaDr. Arhitect - Tecto Arhitectura

Echipa Glasspro este alcatuita din personal tanar si dinamic ce ofera solutiile ideale in raport cu ceea ce se constata pe teren. Chiar daca nu colaboram de multa vreme, pot spune ca sunt foarte multumit de ei si ii recomand cu incredere.

Sorin Postolache Building Manager - Global Vision

Cu echipa Glasspro am lucrat foarte bine la un proiect complex, de lunga durata si cu multe obstacole. Sunt foarte multumita de ceea ce a iesit. Mult succes in continuare!

Andreea MarinescuDiriginte Santier-Primaria Sectorului 1 - Rotary Constructii

WhatsApp chat