Balcoane si Terase

Inchideri glisante din sticla pentru balcoane & terase

Implementam si executam sisteme ingenioase din sticla pentru balcoane, terase si alte spatii, atat pentru locuinte private sau ansambluri rezidentiale, cat si pentru spatii de birouri.

Inchideri Balcoane

Sistemele glisante din sticla pentru balcoane reprezinta alegerea ideala pentru protectia spatiilor deschise. Aceste sisteme va vor ajuta sa va bucurati pe deplin de spatiul alocat balconului, fiind potrivite atat pentru balcoane standard (drepte) cat si pentru constructii atipice.

Daca aveti nevoie de un sistem rezistent si usor de manipulat si intretinut pentru balconul dumneavoastra, contactati-ne acum! Pentru orice sistem glisant din sticla pentru balcon GlassPro ofera o garantie de 7 ani!

Inchideri Terase

Sistemele glisante din sticla pentru inchiderea teraselor sunt alcatuite din profile de aluminiu si sticla securizata, fiind alegerea perfecta pentru constructia de pereti din sticla pentru magazine, restaurante, terase sau locuinte, cat si pentru delimitari sau compartimentari interioare.

Daca sunteti in cautarea unei solutii inovatoare de protectie a spatiilor cu destinatie deschisa, contactati-ne acum! Pentru orice sistem glisant din sticla pentru terase GlassPro ofera o garantie de 7 ani!

Despre noi

Implementam si executam sisteme inovative din sticla incepand cu anul 2009. Suntem o echipa tanara, pasionata si competenta, care pune pe primul nevoile clientilor pentru a le oferi acestora solutii optime pentru proiectul lor.

Clienti

Contacteaza-ne acum si in cel mai scurt timp proiectul tau poate prinde contur.

Sunt de acord cu Politica de confidentialitate
Citeste politica

WhatsApp chat