Sistemele de inchideri glisante din sticla pentru balcoane si terase oferite de noi beneficiaza de 7 ANI Garantie*

* pentru lucrarile din Bucuresti

Sistemele glisante din sticla pentru balcoane reprezinta alegerea ideala pentru protectia spatiilor deschise. Aceste sisteme va vor ajuta sa va bucurati pe deplin de spatiul alocat balconului, fiind potrivite atat pentru balcoane standard (drepte) cat si pentru constructii atipice.

Daca aveti nevoie de un sistem rezistent si usor de manipulat si intretinut pentru balconul dumneavoastra, contactati-ne acum! Pentru orice sistem glisant din sticla pentru balcon GlassPro ofera o garantie de 7 ani!

Vezi Detalii

Sistemele glisante din sticla pentru inchiderea teraselor sunt alcatuite din profile de aluminiu si sticla securizata, fiind alegerea perfecta pentru constructia de pereti din sticla pentru magazine, restaurante, terase sau locuinte, cat si pentru delimitari sau compartimentari interioare.

Daca sunteti in cautarea unei solutii inovatoare de protectie a spatiilor cu destinatie deschisa, contactati-ne acum! Pentru orice sistem glisant din sticla pentru terase GlassPro ofera o garantie de 7 ani!

VEZI DETALII

INCHIDERE BALCOANE SI TERASE – CLIENTI

Rezultatele si partenerii nostri vorbesc pentru noi. Peste 1000 de proiecte finalizate, provocari, idei ambitioase, creativitate si solutii tehnice inovatoare. Totul pentru ca proiectul tau sa fie exact cum ti l-ai imaginat: perfect!

PROGRAM:

8:30 AM – 5:30 OM (L-V)

PROGRAM

8:30 AM – 5:30 OM (L-V)

ADRESA & PROGRAM
  • Strada Bratarii, Nr. 79,

    Sector 3 Bucuresti – 032534

  • +40 740 017 792

  • Luni – Vineri: 8:30 AM – 5:30 PM

  • Sambata – Duminica: Inchis

INFORMATII GENERALE
CONSULTANTA TEHINCA
  • Consultanta tehnica aprofundata pentru proiecte complexe ale caror detalii tehnice sunt cunoscute.

  • Email: tehnic@glasspro.ro

Cere o Oferta Acum!

Venim in intampinarea nevoilor tale cu sisteme inovative din sticla de calitate superioara si solutii fiabile din punct de vedere tehnic in raport cu nevoile si cerintele clientilor nostri.

NUME SI PRENUME *

EMAIL *
TELEFON *

SPUNE-NE CATEVA LUCRURI DESPRE PROIECTUL TAU *